Verenigingengids

Het is zover: de nagelnieuwe Verenigingengids (editie 2022) is een feit! Bij iedere Kampenhoutenaar valt er een gids in de bus, maar daarnaast is die ook gratis te verkrijgen in De Krop én digitaal beschikbaar.

In de gids zetten we ons boeiende en bovenal bloeiende verenigingsleven in de kijker. Je vindt er alle verenigingen die aan onze oproep gehoor gaven om in de gids verschijnen. Ontdek wie ze zijn, wat ze doen, waar hun activiteiten plaatsvinden en hoe je ze kan bereiken. Je krijgt er een leuk en kenmerkend sfeerbeeld bovenop!

Met z'n 52 pagina's is het een goedgevulde gids, die je doorheen het rijke Kampenhoutse verenigingsaanbod leidt: van cultuur, jeugd en sport tot natuur. Voor ieder wat wils! Bovendien kom je meer te weten over de vakantiewerking van het lokaal bestuur en de beschikbare zalen en lokalen in onze gemeente.

Benieuwd wat onze Kampenhoutse verenigingen allemaal in petto hebben? Download hieronder de Verenigingengids. Veel ontdekkingsplezier!

Op zoek naar een vereniging die je hierin niet terugvindt? Neem dan een kijkje in de online verenigingengids op www.kampenhout.be/verenigingen. Daar kan je de gegevens van je eigen vereniging invullen en/of beheren.

Deel deze pagina