Kunstroute 2023

Kampenhout barst van het artistiek talent. Om dat in de kijker te zetten, stippelen we om de twee jaar een heuse Kunstroute uit – met een grote K, uiteraard. De laatste editie vond in 2019 plaats, maar na enkele door corona getergde jaren, sturen we jou het weekend van 24 en 25 juni met veel plezier opnieuw op pad. Laat je verrassen en ontdek de inventieve, inspirerende en intrigerende werken van onze kunstenaars. Je bent van harte welkom tussen 14 en 18 uur.

Zij schotelen jou een (kleur)rijk palet van diverse kunstvormen voor: van schilder- en tekenkunst, beeldhouwkunst, fotografie en keramiek tot digitale kunst, letterkappen en zelfs levensgetrouwe reborn poppen. De Kunstroute leidt je doorheen onze gemeente en dompelt je in een creatief en cultureel bad onder. Kom van de creatieve uitspattingen van onze 15 deelnemende kunstenaars proeven! Wie de smaak helemaal te pakken heeft en zoveel mogelijk locaties bezoekt (en daarmee stempels verzamelt), ontvangt bovendien een leuke verrassing.

Wil je graag meer weten over de deelnemende kunstenaars? We stellen ze graag aan jou voor!

Sta je te popelen om de kunstenaars te bezoeken? Download onderaan deze pagina het kaartje met de verschillende locaties.