Kinderburgemeester en kindergemeenteraad

Ieder jaar tijdens de Parkfeesten in Relst, die steeds in juli plaatsvinden, mogen jongens en meisjes naar de titel ‘kinderburgemeester van Kampenhout’ meedingen.

Tijdens die verkiezing wisselen denkvragen en praktische proeven elkaar af. De kinderburgemeester wordt tijdens zijn/haar ambtstermijn op tal van plechtigheden uitgenodigd, o.a. de jaarlijkse opening van de kermis in mei. Je krijgt ook de kans om een dag 'stage' te lopen bij de echte burgemeester. 

Iedereen die aan de verkiezing deelneemt, mag in het najaar mee in de kindergemeenteraad zetelen. Hier krijgen de kinderen de kans om hun stem te laten horen en kunnen ze meningen uitwisselen over wat er binnen onze gemeente leeft.

Verkiezing kindergemeenteraad 2024-2025

Ben jij in 2012, 2013 of 2014 geboren en wil je de Kampenhoutse kinderen graag een jaar lang vertegenwoordigen in de kindergemeenteraad? Schrijf je dan in voor de knotsgekke verkiezing van de kinderburgemeester en -gemeenteraad. Zoals de traditie het wil, vindt die tijdens de Parkfeesten in het Park van Relst plaats.

Op zondag 30 juni staat opnieuw het gekende Park4Kids op het programma en kiezen we tijdens leuke, ludieke en creatieve opdrachten een nieuwe kinderburgemeester.

Wil je graag deelnemen? Inschrijven kan tot en met dinsdag 25 juni 2024 via het online inschrijvingsformulier op www.parkvanrelst.be. Alle ingeschreven kinderen verwachten we op zondag 30 juni iets voor 13 uur in het Park van Relst, zodat we om 13 uur kunnen starten. Veel succes!

Kindergemeenteraad 2023-2024

Kinderburgemeester Stan Van Meerbeeck
Kinderschepenen

Laura De Maersschalck

Wout Schoevaerts

Margo Verreck

Riki Debacker

Lias Vanheste

 Kindergemeenteraadsleden

Leonore Boijen

Janne Buyl

Lone Janssens

Mika Vanhove

Lili Vanhove

Hanne Jacobs

Thigo Verhoeven

Leo van Steenweghen

Joppe Van Dessel

Nora Fransen

Rune De Vriendt

Jef Taes

Linde Collijs

Warre Vandeven

Sander Cleuren

Floor Thijs

Lucas Swinnen

Deel deze pagina