Kinderburgemeester en kindergemeenteraad

Ieder jaar tijdens de Parkfeesten in Relst (juli) mogen jongens en meisjes meedingen naar de titel ‘kinderburgemeester van Kampenhout’.

Tijdens deze verkiezingen wisselen denkvragen en praktische proven elkaar af. De kinderburgemeester wordt tijdens zijn/haar ambtstermijn uitgenodigd op tal van plechtigheden, o.a. de jaarlijkse opening van de kermis in mei. Je krijgt ook de kans om een dag "stage" te lopen bij de echte burgemeester. 

Iedereen die deelneemt aan deze verkiezing, mag in het najaar alvast mee zetelen in de Kindergemeenteraad. Hier krijgen de kinderen de kans om hun stem te laten horen en kunnen ze meningen uitwisselen over wat er leeft binnen onze gemeente.

Ben jij geboren in 2007, 2008 of 2009 en wil je de kinderen van Kampenhout graag een jaar lang vertegenwoordigen in de kindergemeenteraad? Schrijf je dan snel in, want er zijn maar 21 plaatsen in onze kindergemeenteraad! De eerste 21 kinderen die zich inschrijven mogen deelnemen aan de verkiezing. Er wordt wel een korte reservelijst bijgehouden, indien er iemand zou afhaken. Inschrijven kan tot en met woensdag 3 juli 2019. Je krijgt binnen de week een bevestiging of je bij de 21 gelukkigen bent. Dit kan alleen via het online inschrijvingsformulier op www.parkvanrelst.be.

Kindergemeenteraad 2018

Kinderburgemeester Fran Godts
Kinderschepenen

Tibe Boriau

Stan Coorevits

Mathijs Verhaert

Seppe Stroeykens

Anna-Lena Roelants

Sophie Boni

 Kindergemeenteraadsleden

Lieselotte Jonckers
Ella Van Dessel

Rune Godde

Pallieter Laeremans

Tuur Rubens

Daan Vanhoof

Lizelore Smets

Gerben Janssens

Lien Mostrey

Lennert Godde

Marieke Vanhoof

Eline Jonckers

Bram Jonckers

Mila Verreck