Digidokter

Stoot je op een digitaal probleem(pje) waar je zelf niet uit raakt? In samenwerking met Avansa Halle-Vilvoorde kan je op dinsdag 25 juni 2024 in de bib bij Digidokter Mark Van Leuven langskomen. Hij helpt je gratis met al jouw vragen over werken met computers, tablets en smartphones.

Onze wereld wordt steeds digitaler. Smartphones, tablets en laptops zijn niet meer weg te denken uit ons leven en ook onze communicatie verloopt meer en meer digitaal. Een afspraak bij de bank of het gemeentehuis maak je online en onze vrienden en familie zijn slechts een berichtje van ons verwijderd. Dat is handig, maar voor sommigen een uitdaging.

Heb jij vragen, problemen of frustraties als je met jouw smartphone, tablet of computer aan de slag gaat? Aarzel dan niet en breng een bezoekje aan Digidokter Mark. Hij staat je geduldig met raad en daad bij, en dat volledig gratis. Vooraf inschrijven is niet nodig.

De enige vereisten zijn dat je jouw paswoorden en pincodes kent, mocht je bijvoorbeeld de software voor eID willen installeren, en je (indien mogelijk) jouw eigen toestel meebrengt, aangezien je zo het snelst leert. Of het nu over soft- of hardware gaat, de Digidokter helpt je graag en legt alles in mensentaal uit. Alleen herstellingen voert hij niet uit.

De Digidokter staat gratis voor je klaar

  • Wanneer: dinsdag 25 juni (inschrijven is niet nodig)
  • Tijdstip: van 14 tot 16 uur
  • Waar: bibliotheek Kampenhout (Tritsstraat 5)

Wil je graag meer weten over het aanbod van Avansa Halle-Vilvoorde? Surf naar www.avansa-hallevilvoorde.be of neem contact op via info@avansa-hallevilvoorde.be of 02 454 54 01.

Deel deze pagina