Assistentiehonden

Word vrijwilliger

Gastgezin

Dyadis en Scale Dogs, twee Vlaams-Brabantse organisaties die assistentiehonden opleiden, zijn op zoek naar gastgezinnen. Het werk van een puppypleeggezin is heel belangrijk voor deze organisaties. Gastgezinnen bieden de pups en jonge honden namelijk de ideale basis voor hun toekomstige taak als geleidehond.

Het gastgezin zorgt ervoor dat de pup in zijn eerste levensjaar tot een stabiele, gehoorzame en blije hond opgroeit, de onmisbare basis om later een betrouwbare, evenwichtige geleidehond te kunnen worden.

De assistentiehonden komen na hun eerste levensjaar terecht bij mensen met een beperking en helpen hen in hun dagelijkse leven.

Heb je interesse om gastgezin voor een toekomstige assistentiehond te worden? Meld je aan!

Gastgezin worden voor Dyadis

Gastgezin worden voor Scale Dogs

Vrijwilligerswerk

Je kan eveneens een steentje bijdragen door bij andere activiteiten een handje toe te steken. Contacteer de organisatie via secretariaat@dyadis.be of info@scaledogs.be voor meer informatie.

Zij maken graag tijd voor jou vrij om hun werking voor te stellen en te bespreken op welke manier je hen het best zou kunnen helpen.

Doneer

Je kan ook beslissen om (een van) de organisaties via donatie te steunen. Dankzij giften kunnen de organisaties puppy’s blijven aankopen en ze tot assistentiehonden opleiden. 

Goed om te weten: je geniet belastingvermindering voor giften die minstens 40 euro per kalenderjaar bedragen.

Steun Dyadis

Steun Scale Dogs

Deel deze pagina