Zwerfvuilactie 2021: Maak jij van Kampenhout de properste gemeente?

De afgelopen maanden wandelden en fietsten we allemaal in onze omgeving. Iedereen stoorde zich daarbij wel eens aan rondslingerende blikjes en peuken. Daarom nodigen we iedereen, die graag in een propere omgeving leeft, uit om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Doe mee met onze zwerfvuilactie tussen 20 maart en 3 april en laat iedereen weten dat zwerfvuil niet meer van deze tijd is. Vorig jaar ging onze zwerfvuilactie helaas niet door, maar in 2019 haalden we ongeveer 2 ton afval op. Dat kan tellen!

Je kan het nodige materiaal (zakken, handschoenen, grijpers, emmers, ...) gratis bestellen via mooimakers.be¬†of door je op de website van Interza aan te melden als ‘propere burger’.

Registreer je actie

Als je gaat opruimen, vragen we om ons inschrijvingsformulier in te vullen. De link vind je onderaan deze pagina. We vragen om aan te duiden welke straten je zal opruimen. Zo kan iedereen zien op onderstaand kaartje welke straten al werden opgeruimd en kunnen we er samen voor zorgen dat we de verschillende opruimacties spreiden over de hele gemeente.

Uiteraard zijn de coronamaatregelen van toepassing. Opruimen kan met maximum 4 volwassenen die 1,5 meter afstand houden.

Meer info: milieudienst@kampenhout.be of 016 65 99 12

Op volledig scherm weergeven