Zomerse Fotozoektocht en Geocaching

Van zaterdag 19 juni tot en met zondag 12 september 2021 kan je met het hele gezin gratis deelnemen aan onze Zomerse Fotozoektocht door Kampenhout. We stippelden een wandelroute uit van 9,5 kilometer, goed voor zo'n 12000 stappen.

Wie deelneemt, maakt kans op een mooie prijs!

Praktische info

Deelnameformulieren

We stellen op verschillende manieren deelnameformulieren voor de Zomerse Fotozoektocht beschikbaar.

  • Je vindt er eentje in de gemeenteberichten van juni (valt op 21 en 22 juni bij elke Kampenhoutenaar in de brievenbus).
  • Haal er eentje af in onze bibliotheek tijdens de openingsuren (Tritsstraat 5, 1910 Kampenhout).
  • Download onderaan deze pagina een exemplaar.

Opgelet: je kan slechts één deelnameformulier per adres indienen.

Start

De Zomerse Fotozoektocht vertrekt aan de bibliotheek van Kampenhout (Tritsstraat 5). Hier is parking om je auto achter te laten. Dit is ook het eindpunt van de route.

Fotovragen

Langs de route van de Fotozoektocht namen we 22 foto’s. Bij elke foto hoort een vraag.

Opgepast! De foto’s staan afgedrukt in een willekeurige volgorde. Noteer telkens het antwoord bij het corresponderende cijfer op het deelnameformulier.

Prijzen

Wie deelneemt, maakt kans op een mooie prijs! We verloten 10 Kampenhoutbonnen van 50 euro. Je kan ze spenderen bij de deelnemende Kampenhoutse handelaars.

Tijdspanne

Deelnemen kan vanaf zaterdag 19 juni tot en met zondag 12 september 2021.

Steek je deelnameformulier voor zondag 12 september 2021 in de brievenbus van de bibliotheek.

Op zondag 19 september om 18 uur maken we de winnaars bekend via onze website.

Geoaching: een digitale schattenzoektocht

Gelijktijdig met de Zomerse Fotozoektocht loopt ook onze geocaching, een digitale schattenzoektocht op basis van GPS-coördinaten. Via je smartphone zoek je de GPS-coördinaten. Op die plekken ga je op zoek naar de 8 verstopte geocaches. Je weet op voorhand niet hoe deze eruit zien. De wandelroute is ongeveer 6 kilometer lang. Ze start en eindigt ook aan de bibliotheek.

Als je alle 8 geocaches hebt gevonden, neem dan zeker een kijkje aan de vensters van de bibliotheek van Kampenhout om een extra puzzel op te lossen! Het geheime woord van deze puzzel noteer je op de deelnamestrook en deze deponeer je in de brievenbus van de bibliotheek. Zo maak je kans op 1 van de 5 Kampenhoutbonnen van 50 euro. Deelnemen kan tot en met zondag 12 september 2021.

Je vindt een deelnameformulier in de gemeenteberichten van juni, je kan er eentje afhalen in onze bibliotheek of download het onderaan deze pagina.

Veel succes!

Hoe begin je met geocaching?

Heel simpel! Je surft naar www.geocaching.com, waar je gratis een profiel kan aanmaken. Daarna kan je met je smartphone via de geocaching app op zoek gaan naar alle geocaches. Meer info over starten met geocaching: https://geocachen.be/geocaching/hoe-werkt-geocaching/.