Zomeren aan 't Sas

Zonnebril? Check! Zonnecrème? Dubbelcheck! Zot veel zin om zalig te ontspannen? Dat zijn drie checks! Meer hoef je niet in je rugzak te proppen om in augustus te zomeren aan 't Sas. Het weekend van 20 en 21 augustus 2022 zorgen we namelijk voor een spetterend programma aan het kanaal van Kampenhout-Sas.

Je bent van harte welkom tussen 10 en 22 uur. We voorzien toffe randanimatie van 10 tot 18 uur.

Kom van hartje zomer genieten aan 't Sas

Deze zomer wordt ‘t Sas dé uitvalsbasis voor pret en plezier. Plof je lekker neer in een
strandstoel, haal heerlijke hapjes bij een foodtruck en tetter er vooral gezellig op los met jouw gezelschap.

Voel je de zweetdruppels intussen op je voorhoofd parelen en je keel kurkdroog worden? Ook daar hebben we aan gedacht! Frisse pintjes, coole cocktails, verrassende mocktails en zeemzoete ijsjes schreeuwen nu al om jouw aandacht. Alsof dat nog niet genoeg is, masseren zwoele zomerse beats je oren.

Ook je kids zullen zich niet snel vervelen! Hoppen op een springkasteel of als een echte speurneus onze zoektocht oplossen: het wordt weer reuzefijn. Hopelijk herken je ze achteraf nog als de kindergrime ze omtovert in een leuke leeuw, prachtige prinses of zotte zebra.

En wie de lokroep van het ruime sop echt niet kan weerstaan, vindt vast de weg naar onze kano’s en kajaks. Wist je trouwens dat je deze zomer vanaf ‘t Sas met Rivertours per boot kan pendelen naar Leuven of Mechelen? Vaar gezellig mee op (een van) de volgende momenten:

  • dinsdag 12 juli;
  • woensdag 13 juli;
  • vrijdag 15 juli;
  • dinsdag 9 augustus;
  • woensdag 10 augustus;
  • vrijdag 12 augustus.

Check de tijdstippen en reserveer jouw plekje op de boot via deze link. De terugkeer doe je met eigen vervoer, maar het is mogelijk om je fiets mee aan boord te nemen.

Je hoort het al: Zomeren aan ‘t Sas, dat is genieten, genieten en nog eens genieten. Dat zijn alweer drie checks!

Deel deze pagina