Word plantjesverkoper en help mee kanker te bestrijden

Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2019 10.57 u.
Van 13 tot 15 september organiseert Kom op tegen Kanker voor de 25e keer het wereldberoemde Plantjesweekend. Het comité Kom op tegen Kanker Kampenhout zoekt helpende handen om ook van deze editie een weergaloos succes te maken. Heeft u interesse? Dat kan, want helpende handen zijn er nooit genoeg!

Deze 25e editie van het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker zal meteen ook de 20e deelname op rij zijn voor Kampenhout. Omdat het een feesteditie wordt, wilt het comité Kom op tegen Kanker Kampenhout maximaal aanwezig zijn in het straatbeeld. Daarvoor zijn er uiteraard voldoende vrijwilligers nodig en zijn ze op zoek naar nog enkele mensen om het team te versterken. Bent u bereid om tijdens het weekend van 13 tot 15 september een halve dag van uw vrije tijd mee de handen uit de mouwen te steken? Lees dan even verder.

Er is een ruime keuze aan mogelijkheden. Gedurende deze 3 dagen probeert KOTK Kampenhout zoveel mogelijk aanwezig te zijn op één van de 11 locaties van handelszaken (bakker, krantenwinkel, superette en grootwarenhuizen). Telkens per team van 2 mensen die er een halve dag azalea’s (€ 7) te koop zullen aanbieden aan de klanten.

In de deelgemeenten Buken en Nederokkerzeel proberen ze bij gebrek aan winkels andere initiatieven op te zetten. In Nederokkerzeel houden ze nu reeds voor het vierde jaar op rij een meer dan geslaagde deur-aan-deurverkoop in samenwerking met De Brabander en de scouts van Nederokkerzeel. Met enkele extra helpers zou zoiets ook mogelijk kunnen zijn in Buken.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met één van deze mensen, afhankelijk van uw voorkeur en/of beschikbaarheid (de deur-aan-deur is enkel op zaterdagvoormiddag).

  • Buken: Filip Van De Maele (Schoonstraat 92 - 0478 46 14 85 - filip@kampenhout.be)
  • Nederokkerzeel: Frieda Vanderputten (Liststraat 13A - 016 65 58 95 of 0494 03 81 34 - rikfrieda@hotmail.com)
  • Handelszaken Berg, Kampenhout en Kampenhout-Sas: Paul Vander Elst (Rood Kloosterlaan 68 - 016 65 68 40 of 0475 33 81 73 - vdep@skynet.be)

De opbrengst van het Plantjesweekeinde gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. Zo worden er onder andere speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen en een ruim deel van het ingezamelde geld gaat naar kankeronderzoek.