Kampenhout Witlooft!

Kampenhout is dé witloofgemeente en dat zetten we tijdens 'de Week van het Witloof', die als initiatief van VLAM jaarlijks doorgaat van 1 t.e.m. 7 februari, graag in de kijker. Tijdens Kampenhout Witlooft! op zondag 4 februari 2024 organiseren we verschillende leuke en leerrijke activiteiten rond ons witloof – voor zowel jong als oud – en uiteraard doen we dat in De Krop! De toegang is gratis.

Altijd al een witloofboer willen zijn? Tijdens enkele witloofworkshops steek je je handen uit de mouwen en ontdek je alle geheimen van de stiel. Intussen neemt De Anjelier je mee naar het witloofkot voor een ludieke theatervoorstelling. Wie even wil uitblazen en graag van het mooie Kampenhoutse landschap geniet, wordt tijdens een rustgevende huifkartocht op zijn wenken bediend. Dat en nog veel meer hebben we voor jou in petto.

Maar het allerbelangrijkste: proeven, proeven, proeven! We toveren de foyer van De Krop om in een gezellige markt, waar je bij eetstandjes van onze lokale horeca en verenigingen heerlijke gerechtjes kan smullen, allemaal met witloof! We hopen dat je erbij bent.

De oproep naar deelnemende verenigingen en horecazaken is intussen afgesloten. Het volledige programma volgt binnenkort! Voor meer info kan je terecht bij toerisme@kampenhout.be.

Deel deze pagina