Update: Wegenis- en rioleringswerken in Zemst - Kampenhoutsebaan en Tuilstraat

Gepubliceerd op donderdag 14 maart 2019 9.23 u.

UPDATE 13/3

Om doorgaand verkeer te mijden, zal de Kampenhoutsebaan volledig afgesloten worden vanaf maandag 18 maart ter hoogte van de grens met Kampenhout.

De Grote Bergse voetweg zal afgesloten worden aan de Kampenhoutsebaan.

De Kleine Bergse voetweg blijft open waardoor de langswoners de alternatieve parkeerplaats t.h.v. Kampenhoutsebaan 112 kunnen bereiken.

Bijkomend zal de aannemer extra rijplaten voorzien aan de alternatieve parkeerplaats en in de bocht van de Kleine Bergse voetweg.

Na het afsluiten voor het doorgaand verkeer, zal de toestand van de Kleine Bergse voetweg en de alternatieve parkeerplaats wekelijks ge-evalueerd moeten worden.

 

UPDATE 15/2

De aannemer is momenteel bezig met het voorbereiden van de glijbekisting.

Om doorgaand verkeer te mijden, zal de Kampenhoutsebaan afgesloten worden vanaf dinsdag 19 februari ter hoogte van Kampenhoutsebaan 112. De langswoners kunnen een alternatieve parkeerplaats bereiken, op het veld gelegen naast de Kampenhoutsebaan 112. Opgelet: ook de voetwegen zullen afgesloten worden om doorgaand verkeer te mijden.

De plaatsing van de boordstenen zal starten vanaf maandag 4 maart.

De aannemer zal u verder informeren wanneer uw oprit niet bereikbaar is omwille van het gieten en het uitharden van het beton.

Gelieve gedurende deze aantal dagen (+-5) ofwel gebruik te maken van de alternatieve parkeerplaats t.h.v. Kampenhoutsebaan 112 – ofwel te parkeren in de naastgelegen straten buiten de werfzone.

 

UPDATE 25/1 vanuit de gemeente Zemst: Gezien de weersomstandigheden heeft de aannemer deze week niet gewerkt. De weersvoorspellingen zijn niet positief, waardoor het vrij onzeker is op welke dagen de aannemer zal werken in de week van 28 januari tot 1 februari.

De afsluiting van de Kampenhoutsebaan ter hoogte van de grens met Kampenhout is uitgesteld totdat de aannemer zijn werken weer kan aanvangen.

We blijven de weersvoorspellingen verder opvolgen en hopen u spoedig meer info te kunnen bezorgen.

Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE 21/1: De Kampenhoutsebaan zal vanaf woensdag 23/1 fysiek afgesloten worden. Hierdoor zal er een omleiding zijn via de Sint-Servaesstraat, Langestraat en Zeypestraat.

In april startte de gemeente Zemst met riolerings- en wegenwerken in de Kampenhoutsebaan en Tuilstraat. Vanaf woensdag 9 januari 2019 start de aanleg van de bovenbouw van de wegen- en rioleringswerken in de Kampenhoutsebaan en de Tuilstraat. Tijdens de werkuren
(van 06.30u tot +/- 16.30 u) zullen de woningen niet bereikbaar zijn met de wagen. In
de Tuilstraat worden bijkomend nog enkele ondergrondse nutsleidingen aangepast.

De werken aan de bovenbouw in de Kampenhoutsebaan en Tuilstraat zullen ongeveer
10 weken duren. De aannemer zal aan de langswoners nog informatie meedelen
wanneer hun oprit niet bereikbaar zal zijn omwille van het gieten van de betonnen
boordstenen, plaatsen van het asfalt.

De planning is steeds afhankelijk van de weersomstandigheden en kan afwijken.
Tijdens de kerstvakantie van 22 december tot 8 januari werkt de aannemer niet.

OPGELET! Het is niet mogelijk om via de voetwegen de werf met de auto te betreden.
Zowel de Kleine Bergse voetweg als de Grote Bergse voetweg zullen afgesloten worden
voor gemotoriseerd verkeer.

Meer info?

Via de website van de gemeente Zemst (wegenwerken) kunt u steeds de laatste stand van zaken van deze werken volgen en nagaan welke gevolgen dit heeft voor u als inwoner van de gemeente Kampenhout. U kan ook onderstaande nieuwsbrief van de gemeente Zemst downloaden met daarin meer informatie over deze werken.

Indien u vragen moest hebben rond deze werken, stel deze dan rechtstreeks aan de gemeente Zemst.