Doe mee aan Weekend van de Klant op 2 en 3 oktober

Gepubliceerd op dinsdag 7 september 2021 9.05 u.
Lokaal bestuur Kampenhout ondersteunt de campagne van UNIZO, Comeos en UCM en roept alle handelaars én klanten op om mee te doen aan het Weekend van de Klant op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021.

Met een grootschalige mediacampagne promoot Weekend van de Klant de (fysieke) handel in ons land. Het is het ideale moment om jouw klanten te bedanken en te verrassen met een lekkere attentie of leuke actie.

Inschrijven op www.weekendvandeklant.be is gratis, of je nu lid bent van UNIZO/Comeos/UCM of niet. Doe je dat voor 12 september, dan ontvang je bovendien een pakketje met promomateriaal. Indien gewenst kan je in de webshop bijkomend campagnemateriaal of lekkere attenties bestellen. Het is niet verplicht om het hele weekend te openen, bij inschrijving geef je aan wanneer je meedoet.

En als klant? Ontdek HIER welke Kampenhoutse handelaars zich al hebben ingeschreven en tijdens het Weekend van de Klant een actie doen. Ga tijdens het weekend van 2 en 3 oktober dus zeker eens langs bij je favoriete lokale handelaar!

Heb je nog vragen? Stel deze rechtstreeks via info@weekendvandeklant.be.