Verkoop gemeentelijke goederen via bieding tijdens kermisweekend

Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2019 15.32 u.
Af en toe houdt de gemeente een verkoop van allerlei goederen die niet opgevraagd werden of niet meer inzetbaar zijn voor een goede werking van de gemeentediensten.

Tijdens het kermisweekend verkoopt de gemeente onder andere fietsen, meubilair, huisraad en allerhande materieel. De lijst met te koop aangeboden goederen kan u HIER vinden, samen met het lotnummer. Per lotnummer kan er een schriftelijke bieding uitgebracht worden. De bieding wordt in de brievenbus ter plaatse gedeponeerd.

Het volledige reglement van de verkoop kan u HIER raadplegen. Het reglement hangt ook ter plaatse op.

Het bezichtigen van de goederen en bieden kan op vrijdag 6 september 2019 vanaf 18 tot 21 uur en op zondag 8 september 2019 vanaf 10 tot 16 uur.

De goederen kunnen worden bezichtigd in het gemeentelijk magazijn in de Ferdinand Verstraetenlaan. De toegang tot het magazijn kan via de deur die aansluit op de doorgang van het departement grondgebiedzaken (achteraan aan het gemeentehuis) of via de poort langs de Ferdinand Verstraetenlaan.

Het college van burgemeester en schepenen zal elk lot toewijzen aan de hoogste bieder.

Na betaling kunnen de goederen in samenspraak met de gemeentelijke diensten afgehaald worden. De praktische afspraken rond de betalingen en de afhalingen worden meegedeeld na de toewijzing.