Chiro Titika Kampenhout

Plezier en avontuur sinds 1974

Chiro Titika is de lokale chiro vereniging van Kampenhout. Jaarlijks beleven zo'n 170 leden en meer dan 30 geëngageerde leiding elke week opnieuw een onvergetelijke zondag. Als jeugdvereniging staan we open voor alle jongens en meisjes die zin hebben om zich op zondag helemaal uit te leven. Elke week opnieuw staat onze leiding klaar om hun leden een fantastische zondag te bezorgen met spannende activiteiten, leuke spelletjes, een uitdagende quiz en nog veel meer!

Uiteraard gaan we ook elk jaar op kamp. We zoeken dan een prachtige locatie uit om onze tenten op te slaan en om ons tien dagen (zeven dagen voor de kleinste groepen) helemaal uit te leven. Een heel kamp samen leven, spelen, werken, lachen, ravotten, ... Dit is dan ook de perfecte afsluiter van ons Chiro-jaar!

Tijdens ons Chiro-jaar zijn er nog tal van andere activiteiten waar we ons met heel de Chiro achter smijten. Zo beginnen we ons jaar telkens met een druk feestweekend. Een sterke kern van leiding en oud-leiding begint elk jaar maanden op voorhand met de voorbereidingen voor de gerenommeerde Strandfuif. Eens de voorbereidingen getroffen zijn, is het eindelijk tijd om in september aan de opbouw ervan te beginnen. Zowel leiding, aspiranten als oud-leiding zijn jaarlijks een ganse week druk bezig om dit feestweekend op te bouwen. Het weekend zelf wordt vrijdag avond ingezet met een gezellige Strandbar. Zaterdag zetten we het weekend verder met een namiddag vol spel en plezier voor jonge kinderen, waar ze ook hun nieuwe leiding kunnen ontdekken. Zaterdagavond organiseren we dan de Strandfuif, dé fuif waar jongeren massaal naartoe trekken voor een onvergetelijke avond.

Daarnaast organiseren we ook een Aspifuif, Italiaans eetfestijn en Opendeurdag. Allemaal activiteiten die zeker de moeite waard zijn om eens bij langs te komen! De centen die daarmee binnenkomen worden gebruikt om onze lokalen te onderhouden, spelmateriaal te kopen, kortweg om te investeren in onze leden.

Vanaf 6 jaar, kan je bij ons een kijkje komen nemen. Je kan een paar keer mee proberen, voor je een definitieve beslissing neemt. Alhoewel je waarschijnlijk niet lang zal twijfelen! We spelen op gewone Chirodagen zondag van 14h tot 17h.

Omdat we willen dat iedereen de kans krijgt bij onze Chiro te horen, houden we het lidgeld beperkt tot 45 euro. Daarvan gaat 15 euro naar verzekeringen en 30 euro naar drankjes tijdens de activiteiten.

Ten slotte kunnen we sinds kort weer een leuk weekend aanbieden voor verenigingen en jeugdgroepen in onze nieuwe lokalen. Meer informatie omtrent de verhuur, kan op onze website gevonden worden.

Algemene werking & secretaris: Celestine Terras: 0471/10 01 15 & Marthe Debels: 0472/03 16 54 

Algemene werking & financiën: Mirte Van Steenweghen: 0483/29 21 54

Algemene werking & logistiek: Stan Van Steenweghen: 0492/35 22 82

Adres

Adres
Hutstraat 41
1910 Kampenhout
E-mail
hoofdleiding.chirokampenhout@gmail.com
Website
www.chirokampenhout.be