Kampenhoutse hondenschool

De Kampenhoutse Hondenschool is aangesloten bij het K.K.U.S.H. lidnr. 1070.
 
Wij zijn een vereniging van hondenliefhebbers en houden ons vooral bezig met gehoorzaamheid en het sociaal gedrag van de honden volgens de reglementen en aanbevelingen van de sectie 4B van het K.K.U.S.H.
 
Wij zijn in juni 1996 van start gegaan op onze terreinen aan de Zeypestraat in Kampenhout en hebben sindsdien reeds honderden honden en begeleiders opgeleid.
De lessen worden gegeven door gebrevetteerde instructeurs die steeds ter beschikking staan om u te helpen bij problemen of vragen over het gedrag van uw hond.
Wens je graag meer info over onze werking? Je kan steeds een gratis introductie boeken via ons reservatieprogramma: https://www.supersaas.be/schedule/Kampenhoutse_hondenschool/Les

ONS DOEL

We willen van jullie hond een sociale en gehoorzame viervoeter maken zowel tegenover mensen als tegenover andere honden.
We leren de honden ook de basis bevelen zoals zitten, liggen, blijven , volgen…
Uiteraard is dit niet altijd een even makkelijke opdracht maar wees gerust, als je voldoende traint en bezig bent met je hond op de juiste manier, komt dit allemaal in orde.
 

WANNEER MAG IK BEGINNEN TRAINEN?

Als puppy kan je hond starten als hij/zij 3 maanden oud is en al zijn inentingen (inclusief kennelhoest) heeft gekregen.
Indien je komt trainen met een hond die al wat ouder is bv. een hond uit het asiel, dan zullen onze instructeurs met jou overleggen in welke klas je het best kan starten. (ook hier moeten de inentingen in orde zijn)

BEREIKBAARHEID

Adres voor GPS: Zeypestraat 26, 1910 Kampenhout

Gelieve te parkeren op de grote parking van de sporthal en te voet naar de hondenschool te komen.

Je gaat voorbij de tennis door de grote poort van de voetbal. Eenmaal voorbij de bocht en aan de kantine van de voetbal zie je de Kampenhoutse hondenschool. (ingang achteraan het gebouw) We vragen om de boodschap van de hond onderweg op te ruimen en bij ons in de vuilbak te deponeren (aan de plasweide)

Je kan ook via de poort van de petanque

Contact

Nicky Van Opstal

Adres
Kampenhoutsebaan
1910 Kampenhout
E-mail
nicky.van.opstal@hotmail.com

Voorzitter

Johan Haesaerts

Adres
Dorpelstraat
1910 Kampenhout
E-mail
johan.haesaerts@gmail.com

Secretaris

Nicky Van Opstal

Adres
Kampenhoutsebaan
1910 Kampenhout
E-mail
nicky.van.opstal@hotmail.com