Vakantiegids 2022: alle info over onze vakantiewerkingen

Heb je zin in een spetterende vakantie? Speel je graag leuke spelletjes? Adem je creativiteit en doe je niets liever dan zingen, toneel spelen, bouwen of knutselen? Ben je een echte spring-in-’t-veld die het liefst een hele week voetbalt, rondcrost of gekke en iets minder gekke sporten leert kennen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vanaf nu kan je je kind(eren) inschrijven voor onze vakantiewerkingen – speelplein ’t Grobbeltje, de sportkampen in Kampenhout en de creatieve kampen - tijdens de krokus-, paas-, en zomervakantie van 2022.

Ontdek ons onwijs toffe vakantieaanbod voor kinderen en jongeren in onze vakantiegids. Download hem onderaan deze pagina. Meer info over de herfst- en kerstvakantie volgt later.

Hoe inschrijven?

Schrijf hier je kind in!

Kampje volzet? Zet je op de wachtlijst!
Op maandag 17 januari 2022 gaven we het startschot voor de inschrijvingen van onze kampen tijdens de krokus-, paas- en zomervakantie.

Ook dit jaar is er weer een groot aanbod, voor ieder wat wils. De inschrijvingen lopen als een trein en intussen zijn er al enkele kampen volzet. Wij raden je aan om jouw kind in dat geval op de wachtlijst te zetten.

Voor alle weken zijn er nog plaatsen beschikbaar op onze speelpleinwerking.

Tienersportkampen

Voor de tienersportkampen tijdens de paas- en zomervakantie die in Boortmeerbeek plaatsvinden, starten de inschrijvingen later:

  • paasvakantie: maandag 7 maart 2022 vanaf 18 uur;
  • zomervakantie: maandag 25 april 2022 vanaf 18 uur.

Inschrijven doe je via de gemeente Boortmeerbeek: https://webshopboortmeerbeek.recreatex.be.

Externe kampen

In Kampenhout zijn er uiteraard ook heel wat organisaties en verenigingen die tijdens de schoolvakanties kampjes op poten zetten. Wil je graag dat we jouw kampje opnemen in ons overzicht?

Meld je hier aan!

Goed om te weten

  • Als je door overmacht of vergissing genoodzaakt bent om te annuleren of dagen te wisselen, vragen wij om dit minstens twee weken op voorhand te melden. Contacteer in dit geval onmiddellijk de bevoegde dienst, zodat we dit kunnen aanpassen in Ticketgang. Bij terugbetaling rekenen we een administratieve kost aan.
  • Niet-inwoners betalen 2 euro meer per dag per kind dan inwoners van Kampenhout (behalve voor de tienerkampen).
  • Attesten voor de belastingen en de mutualiteit kan je terugvinden via jouw gezinsaccount van Ticketgang.
  • Wij passen ons aanbod steeds aan de geldende COVID-maatregelen aan. Hierdoor kunnen er noodzakelijke wijzigingen gebeuren.

Extra info over en het huishoudelijk reglement van onze vakantiewerkingen vind je HIER.

Neem snel een kijkje in onze vakantiegids en ontdek welke leuke activiteiten we in petto hebben!