Stoempdag

De leden van het Bijzonder Comité Sociale Dienst van lokaal bestuur Kampenhout organiseren op zaterdag 2 december opnieuw een overheerlijke stoempdag, ten voordele van mensen die het financieel wat moeilijker hebben. Wil jij ook van een lekkere portie stoemp genieten? Kom die dag ter plaatse smullen of plaats snel jouw afhaalbestelling!

De opbrengst van de stoempdag gaat naar de sociale dienst van lokaal bestuur Kampenhout voor de aankoop van een eindejaarsattentie, schoolbenodigdheden, … voor mensen die het nodig hebben.

Wat staat er op het menu?

Witloofsoep 4 euro
Prei- of wortelstoemp met chipolata, spek (ter plaatse) of balletjes (afhaal) 14 euro
Rijstpap 3 euro

Kom ter plaatse eten...

Zin om heerlijk te smullen? Op zaterdag 2 december 2023 ben je van 16.30 tot 20 uur van harte welkom in de Glazen zaal (Godshuis, Dorpsstraat 9) om gezellig aan tafel te schuiven.

... of plaats jouw bestelling voor afhaal

Wil je jouw maaltijd liever komen afhalen? Dat kan diezelfde dag tussen 11.30 en 13 uur, ook in de Glazen zaal (Godshuis, Dorpsstraat 9). Plaats in dat geval ten laatste donderdag 23 november 2023 je bestelling.

Je stort het te betalen bedrag op het rekeningnummer BE95 7330 5524 4358. Vermeld als mededeling de naam die je op het bestelformulier genoteerd hebt. Je bestelling is pas geldig na betaling.

Plaats hier je bestelling!

Zin om van een heerlijke maaltijd te genieten én terwijl je steentje bij te dragen? Kom dan zeker je buikje rond eten op zaterdag 2 december of plaats ten laatste donderdag 23 november jouw bestelling voor afhaal!

Deel deze pagina