Paul Vander Elst verkozen tot vrijwilliger van het jaar 2018

Gepubliceerd op woensdag 5 december 2018 12.07 u.
Gisteren werd Paul Vander Elst bekroond met de titel 'vrijwilliger van het jaar 2018'. Na een oproep in de gemeenteberichten werden ook dit jaar weer massaal veel nominaties voor vrijwilligers van onze gemeente ingestuurd. Na rijp beraad koos onze jury uiteindelijk voor Paul Vander Elst.

Paul is al vele jaren de bezieler van de azaleaverkoop van ‘Kom op tegen kanker’ in Kampenhout. Hij zet zich met hart en ziel in om alles in goede banen te leiden en iedereen te motiveren om jaarlijks meer dan 3000 plantjes te verkopen. Hij staat alle vrijwilligers ook steeds met raad en daad én met de glimlach bij. Dit alles vereist een enorme planning waaraan hij reeds maanden voor de plantjesverkoop moet beginnen. Bovendien leidt dit al eens tot een kleine verbouwing van zijn woonst omĀ al het materiaal op te kunnen slagen. Volgend jaar is het de 20e keer dat onze gemeente meedoet aan de actie. Er is dus geen beter moment om Paul nu zelf in de bloemetjes te zetten.

Paul was achteraf uiteraard blij met deze onderscheiding, maar wenste toch te benadrukken dat vrijwilligerswerk vooral een echte teamsport is en dat zijn achterban ook alle lof verdient. We wensen hem alvast een hele dikke proficiat voor de jarenlange tomeloze inzet. Een zitbank met naamplaatje wordt aan hem opgedragen.

Ook de overige genomineerden bedanken we voor hun vrijwillige inzet: Roger Hannes, Karin Van Boxel, de vrijwilligers van Café Combinne, Paula Verlinden, Gilberte Degreef, de vrijwilligers van de Kampenhoeve, Roza Merckx, Victorine van Craenenbroeck, Oscar De Keyser en Francinne Kerinckx, André Elinckx, Hendrik De Reus en de vrijwilligers van de bouwploeg van Parochiezaal Nederokkerzeel.

Meer info over de verkiezing van vrijwilliger van het jaar en foto's kan u hier vinden.