Participatieavond verkeersveiligheid Haachtsesteenweg (N21) op 30 januari

Gepubliceerd op maandag 6 januari 2020 15.18 u.
Op donderdag 30 januari organiseert het gemeentebestuur van Kampenhout een participatieavond over de verkeersveiligheid op en rond de Haachtsesteenweg (N21). Deze zal doorgaan om 19.30 uur in de Glazen Zaal (OCMW-gebouw, Dorpsstraat 9). Al onze inwoners zijn meer dan welkom!

De afgelopen maanden kenden we op de Haachtsesteenweg helaas weer een toename van het aantal ongevallen met lichamelijk letsel. Het gemeentebestuur wil daarom tijdens een open verkeerscommissie met onze inwoners in dialoog gaan om zo tot oplossingen te komen om de verkeersveiligheid in onze gemeente te verbeteren, zowel op korte als op lange termijn. Deze oplossingen zullen zoals steeds tot stand komen dankzij de goede verstandhouding en samenwerking tussen de gemeente Kampenhout, het Agentschap Wegen en Verkeer en politiezone Kastze. 

Om deze gespreksavond zo goed mogelijk voor te bereiden, kan u als inwoner op voorhand vragen indienen via onze website. Ook al zijn er nog andere belangrijke wegen in Kampenhout, de focus ligt tijdens deze avond op de N21. Houd hier bij de formulering van uw vraag dus rekening mee, want alleen relevante vragen zullen weerhouden worden. U kan uw vragen indienen via www.kampenhout.be/participatieavond-n21.

Meer info: mobiliteit@kampenhout.be of 016 65 99 03