Openbaar onderzoek start- en procesnota RUP ‘Hellebos’

Gepubliceerd op maandag 12 september 2022 8.12 u.
Het lokaal bestuur organiseert een publieke raadpleging over de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) ‘Hellebos’. Die loopt van 12 september tot en met 10 november 2022.

Het doel is om bestemmingen en voorschriften vast te leggen voor de site van het federale bijscholingscentrum (beter bekend als de ‘slipschool’) in het Hellebos in Kampenhout. In de startnota beschrijven we onder meer de afbakening van het plangebied, de doelstellingen van het plan en de mogelijke milieueffecten.

De startnota en de procesnota kan je inkijken van maandag 12 september tot en met 10 november 2022 via onderstaande knop en bij team Omgeving in het gemeentehuis (Gemeentehuisstraat 16) tijdens de openingsuren. Op maandag 3 oktober 2022 organiseren we om 18.30 uur ook een participatiemoment in De Krop (Dorpsstraat 9b).

Bekijk hier alle documenten!

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over de start- en procesnota? Bezorg ze aangetekend per post, via afgifte in het gemeentehuis tegen ontvangstbewijs of via e-mail aan stedenbouw@kampenhout.be, ten laatste op donderdag 10 november 2022.