Oxygen-House Private Wellness Center en B&B

Stiggelstraat 2 – 1910 Kampenhout

Oxygen-House is gelegen in de omgeving van het natuurreservaat “Het Torfbroek”.

U kan er genieten van een complete en unieke wellness-beleving. U kan kiezen uit drie centers: “de Loft”, “de Villa Prestige” en “de Villa Cosy”. Elk center beschikt over een sauna, jacuzzi, zwembad en relaxruimte.

U kan hier ook terecht voor diverse massages en lichaamsbehandelingen. Van heerlijke relaxmassages tot meer speciale verzorgingen zoals een ontspannende beenmassage of een traditionele Oosterse massage. Maak daarom even tijd en gun uzelf een welverdiend moment. Geniet van een zintuiglijke ervaring om stress en vermoeidheid beter te kunnen bestrijden.

Na de voordelen van de spa, is er ook de mogelijk om te overnachten in een kamer in “de Loft”. De kamer, in zijn warme en rustgevende kleuren, verlengen uw welzijnsverblijf door zijn intimiteit. Rustig en comfortabel, is de kamer onder het dak gelegen waarbij de oorspronkelijke structuur werd behouden. Deze structuur, gebleekt en duidelijk zichtbaar, benadrukt de natuurlijke materialen (klei, hout, steen) van de site. Een gastronomisch ontbijt wordt geserveerd in “de Loft” of in de lounge.

Praktisch:

Verschillende formules en prijzen kan u raadplegen op de website www.oxygen-house.be

Meer inlichtingen en reservaties via 016/65.12.78 of 0475/63.86.81 of info@oxygen-house.be