Oproep kinderburgemeester voor wedstrijd 'Dag van de Zorg'

Gepubliceerd op dinsdag 23 februari 2021 10.53 u.
Op 21 maart is het de ‘Dag van de zorg’. Iedereen die in deze sector werkt, heeft door het coronavirus een heel zwaar jaar achter de rug en geeft ook nu nog elke dag het beste van zichzelf. Een perfect moment dus om hen te bedanken of te steunen met een nieuw initiatief van onze kinderburgemeester.

Onze kinderburgemeester Yelina Steuts doet volgende oproep aan de Kampenhoutse kinderen:

Hoe kan je deelnemen?

Schrijf een gedichtje of bewerk een bestaand gedicht voor iemand (of een team) in de zorgsector bv. dokters, verplegers/verpleegsters in de thuiszorg, in het ziekenhuis, in het woonzorgcentrum, mensen in de gehandicaptenzorg, apothekers, kinesisten, ... Noem maar op! Misschien zijn dit ook wel je mama, buurman, neef of tante?

Alle gedichten zullen bij de betrokken personen terecht komen en de vijf winnaars mogen ter plaatse hun inzending voorlezen. Of we bezorgen een filmpje waarin je het gedicht voorleest aan jouw verkozen persoon. De winnende gedichten publiceren we ook in onze gemeenteberichten en op de sociale media van de gemeente.

De vijf winnaars krijgen een Kampenhoutbon ter waarde van 10 euro waar jullie bv. iets lekkers mee kunnen kopen!

Verstuur jouw gedicht voor 11 maart 2021 naar de jeugddienst via jeugd@kampenhout.be en vermeld jouw naam, voornaam, leeftijd en telefoonnummer.

Vergeet zeker ook niet te vermelden welke persoon/team je gekozen hebt, de reden en hun contactgegevens, zodat we het bericht per mail/post kunnen bezorgen.

Veel plezier en succes!