Opening inschrijvingen eindejaarsjogging en -marathon 2019

Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2019 8.34 u.
Op zaterdag 21 en zondag 22 december 2019 organiseert de gemeente Kampenhout opnieuw de eindejaarsjogging en -marathon. Dit jaar wordt het een ware feesteditie. Voor de jogging is het al de 30e jaargang en de marathon staat voor de 10e keer op het programma. We introduceren ook 2 nieuwe loopnummers.

Zoals de traditie het wil, is zaterdag de dag van de lange afstanden. Om 9 uur beginnen we al met een splinternieuwe en uitdagende ultraloop van 50 kilometer, de Witlov Ultra. Ideaal voor wie zijn/haar grenzen extra wil verleggen. Inschrijving: 20 euro.

Om 10 uur starten vervolgens de individuele en aflossingsmarathon. U kan dus opnieuw individueel of in groep (maximum 6 personen) 42 kilometer afleggen. Inschrijven: 20/48 euro (individueel/groep).

Zondag mogen de jongsten om 14 uur de spits afbijten met een kinderloop. Inschrijven doet u ter plaatse en is gratis.

Om 14.30 uur staat een nieuw onderdeel op het menu: een recreatieve G-loop. Begeleiders zijn hiervoor toegestaan. Inschrijving: 3 euro. 

Afsluiten doen we om 15 uur met de jogging. U kan opnieuw kiezen tussen 5,3 of 10,6 kilometer. Voor de jogging kan u vooraf inschrijven (kostprijs: 8 euro) of aan de kassa (10 euro). 

Zoals elk jaar gaat de volledige opbrengst van deze jogging en marathon naar Ons Tehuis Brabant, vergunde zorgaanbieder voor volwassenen met een mentale beperking.

Wilt u graag deelnemen? Schrijf u dan snel in via de inschrijvingsformulieren die u HIER kan vinden.

OPGELET: alleen voor de jogging op zondag kan u ook aan de kassa inschrijven. Voor de andere afstanden is vooraf inschrijven noodzakelijk!

Meer informatie: joggingenmarathon@kampenhout.be