Ontdek onze streek met het boek 'Tien wandelzoektochten tussen Leuven, Mechelen en Brussel'

Gepubliceerd op maandag 6 juli 2020 10.30 u.
Het boek bevat verrassende wandelzoektochten in Boortmeerbeek, Haacht, Herent, Kampenhout, Kortenberg, Mechelen, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Zaventem en Zemst en nodigt je uit om onze streek spelenderwijs beter te leren kennen.

'Tien wandelzoektochten tussen Leuven, Mechelen en Brussel' is een doeboek dat samengesteld werd door Kampenhoutenaar Luc Vander Elst (Woestijnvos) in samenwerking met FV LunA Tics. Het boek kost 20 euro (exclusief 3,75 euro verzendingskosten). Je zal het boek ook kunnen ontlenen in onze bibliotheek.

Met vragen en foto's in de hand vertrek je vanuit het centrum van een deelgemeente en ga je op zoek naar soms verrassende en leerrijke oplossingen die onderweg voor het grijpen liggen. De wandelingen lopen deels door dorpskernen, maar laten je ook de pracht van natuur, bossen en akkers ontdekken. Trage wegen zijn vaak de leidraad, regelmatig takken we aan op het wandelknooppuntennetwerk.

Daarnaast biedt het boek kansen voor de horeca en de lokale handel in deze coronatijden. De start- of aankomstplek ligt telkens in de buurt van een horecazaak, waardoor je na de wandeling jezelf kan belonen met een fris drankje of een lekker hapje. 

Nu iedereen terug uit zijn 'kot' mag komen en deze zomer misschien thuis blijft, is dit boek een ideale manier van vrijetijdesbesteding in de eigen regio. Bovendien is er ook een kleine wedstrijd gekoppeld aan dit boek. Stuur de antwoorden voor 30 november 2020 in en maak kans op een mooie prijs.

Wil je graag het boek bestellen of wil je meer info? Stuur dan een mail naar info@woestijnvos.com.