NOAH Kampenhout zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op dinsdag 28 juni 2022 11.20 u.
NOAH Kampenhout, het kleinschalige dagverzorgingshuis van Familiehulp, is op zoek naar enkele vrijwilligers. In NOAH kunnen (oudere) personen met een zorgbehoefte een gezellige dag doorbrengen.

Voor een uniek concept van zorg op maat moet je bij NOAH zijn. We organiseren talrijke leuke activiteiten, zoals samen koken, wandelen, op uitstap gaan, kaarten, spelletjes spelen, knutselen, muziek beluisteren of handwerk. Onze verzorgenden staan ook altijd klaar met kleine persoonsverzorgende taken. Cliënten kunnen een douche nemen of hun haar en nagels laten verzorgen. Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt. Niet voor niks staat NOAH voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht en Huiselijkheid. Dit unieke concept van kleinschalige dagverzorging sluit perfect aan bij de visie van Familiehulp van zorg op maat.

Vrijwilligers gezocht

Ook vrijwilligers vervullen een belangrijke rol binnen de werking van NOAH. Zij staan onze verzorgenden bij en helpen een handje bij het organiseren van de activiteiten, gaan mee wandelen of op uitstap, doen boodschappen of assisteren bij het koken en de maaltijden. Vaak vervoeren ze ook cliënten van en naar NOAH.

Voor NOAH Kampenhout zoeken we momenteel vrijwilligers. Wie interesse heeft, mag zich altijd melden op het nummer 02 543 79 10 en vragen naar Annelies De Glas of An Vanmol. Samen kunnen we onze cliënten een gezellige dag en een warme zorg aanbieden.

Familiehulp is dé partner voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp voor iedereen in Vlaanderen en Brussel. Jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, mantelzorgers en mensen met een zorgbehoefte kunnen ons met een gerust hart hun vragen toevertrouwen. Wij zijn altijd in de buurt met een antwoord op hun maat. Familiehulp is ook professioneel partner in verschillende samenwerkingsverbanden. Zorg- en andere actoren kunnen bij ons terecht voor een aanbod voor hun specifieke doelgroepen.

Als maatschappelijk verantwoord werkgever zetten wij sterk in op opleiding en vorming en de combinatie van gezin en werk. Familiehulp is een waardengedreven organisatie, met bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen, diversiteit en duurzaamheid.

Bekijk ons ruime aanbod op www.familiehulp.be.