Dagverzorgingshuis NOAH

NOAH Kampenhout is een kleinschalig dagverzorgingshuis van Familiehulp, waar (oudere) mensen met een zorgbehoefte een gezellige dag kunnen doorbrengen. We organiseren talrijke leuke activiteiten, zoals samen koken, wandelen, op uitstap gaan, kaarten, spelletjes spelen, knutselen, muziek beluisteren of handwerk.

Voor wie?

NOAH is er voor mensen die nog thuis wonen en zin hebben in nieuwe sociale contacten, in een leuke dagactiviteit of nood hebben aan ondersteuning en een zorgende hand.

Onze verzorgenden staan altijd klaar met kleine persoonsverzorgende taken. Cliënten kunnen een douche nemen of hun haar en nagels laten verzorgen. Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt.

Niet voor niks staat NOAH voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht en Huiselijkheid. Dit unieke concept van kleinschalige dagverzorging sluit perfect aan bij de visie van Familiehulp van zorg op maat.

Locatie en openingsuren

NOAH bevindt zich in Zuurhage 2 in Kampenhout. De deuren zijn open van maandag tot vrijdag, telkens van 8.30 tot 16.30 uur. Je bent van harte welkom.

Kostprijs

Je betaalt 4,02 euro per uur. We vragen een vergoeding voor de vervoerskosten, berekend aan de hand van het aantal kilometer. Verschillende ziekenfondsen voorzien een tussenkomst.

Meer info?

Wil je dagverzorging aanvragen of graag meer informatie? Surf dan naar www.familiehulp.be of neem contact op via 02 543 79 10 of brussel@familiehulp.be.

Dagverzorgingshuis NOAH komt tot stand door een samenwerking tussen lokaal bestuur Kampenhout en Familiehulp.

Deel deze pagina