De bib wordt WISE en sluit van 26 mei tot 13 juni

Gepubliceerd op dinsdag 3 mei 2022 11.11 u.
Vlak voor de zomer schakelt de bibliotheek over op een nieuw computersysteem, genaamd WISE. Om die overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen, sluit de bibliotheek haar deuren vanaf 26 mei tot en met 13 juni 2022.

Een belangrijke stap in de overschakeling is de gegevens van onze leners controleren. Kom je naar de bib en liet je de voorbije maanden je identiteitskaart (of die van je kinderen) nog niet inlezen? Breng die dan zeker mee. Om op tijd klaar te zijn voor de overstap naar WISE, hebben we leners die nog niet langskwamen met hun identiteitskaart voorlopig geblokkeerd. Daardoor kan je even niet meer verlengen of reserveren via de onlinecatalogus. Zodra je gegevens nagekeken zijn, is uitleen in de bib en reservatie en verlenging van thuis uit weer mogelijk.

Interbibliothecair leenverkeer (IBL), het aanvragen van boeken uit een andere bibliotheek, is door de overschakeling naar WISE tijdelijk niet mogelijk.

Omdat we voor iedereen willen starten zonder openstaande kosten, dringen we erop aan om verschuldigde saldo’s snel te betalen. Uitleen zonder betaling zal tijdelijk dus niet meer mogelijk zijn. Betalen kan steeds cash of via bankkaart aan de uitleentoestellen. We staan je met plezier bij.

Sluiting vlak voor de zomer

Van donderdag 26 mei tot en met maandag 13 juni 2022 zijn we gesloten om de overschakeling effectief door te voeren. Dat betekent dat je dan geen werken kan lenen, reserveren of terugbrengen, ook niet via de inleverschuif. Vanaf dinsdag 14 juni 2022 ontvangen we je opnieuw met open armen, ditmaal met ons nieuw uitgerolde WISE-systeem én een nieuwe, frisse inrichting.

Vanaf dinsdag 7 juni kan je trouwens al een kijkje nemen in onze vernieuwde catalogus via www.kampenhout.bibliotheek.be. Vanaf dan zal de oude catalogus niet langer beschikbaar zijn.

Meer info: bibliotheek@kampenhout.be of 016 65 99 79