Ben jij een Kampenhoutse muzikale held of geboren organisator? Laat van je horen!

Gepubliceerd op vrijdag 7 januari 2022 11.36 u.
Ook 2021 was voor de muziekwereld een lastig jaar. In 2022 doen we daar iets aan. Voor Lokale Helden gaan we op zoek naar Kampenhouts muzikaal talent en geven we hun een podium. Een datum? Die is er al! Tonnen goesting om erin te vliegen? Meer dan aanwezig! Wat ontbreekt er nog? Jij natuurlijk!

Lokale Helden stimuleert samenwerkingen om lokale artiesten te laten schitteren. Het is een dag waarop muziek centraal staat, niet alleen in onze eigen gemeente, maar in heel Vlaanderen en Brussel. Gaat het nu om pop of folk, aanstormend talent of ervaren performers, jong geweld of oude rotten, dat maakt allemaal niet uit!

De datum, die kan je alvast in het groot en het rood aanduiden in je agenda: op zaterdag 30 april 2022 zetten we onze lokale muzikale helden – zowel letterlijk als figuurlijk – in de spotlight. Maar daarvoor hebben we nog iemand nodig… En dat ben JIJ!

Of je nu een organisator in hart en nieren, een beginnend muzikant, een echte pro of een bakker met een peperkoeken hart voor muziek bent: iedereen die van muziek en z’n lokale scene houdt, kan deelnemen aan Lokale Helden 2022.

Heb je interesse om op 30 april op een podium te springen of iets te organiseren én vooral te laten zien wat de Kampenhoutse muziekscene in haar mars heeft? Laat van je horen en contacteer ons team Cultuur via cultuur@kampenhout.be. Samen werken we iets leuks uit!

Meer info:

www.lokalehelden.be