Stoempdag op zaterdag 12 december via afhaal of levering

Gepubliceerd op dinsdag 10 november 2020 15.48 u.
De leden van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst organiseren op zaterdag 12 december 2020 de Stoempdag. Door de coronamaatregelen organiseren we deze op een alternatieve manier: via afhaal of levering. Bestellen doe je op voorhand.

De opbrengst van de stoempdag gaat naar de sociale dienst van OCMW Kampenhout voor de aankoop van een eindejaarsattentie, schoolbenodigdheden, … voor mensen die het nodig hebben.

Wil je graag een bestelling plaatsen?

Download dan onderaan deze pagina het bestelformulier. Duid aan wat je wil bestellen en welke aantallen. Je kan de bestelling op verschillende manieren plaatsen.

  • Je mailt het bestelformulier door naar stoempdag@gmail.com.
  • Je belt de bestelling door naar 0473 95 89 39.
  • Je deponeert het bestelformulier in de brievenbus aan het onthaal van het OCMW (Dorpsstraat 9, 1910 Kampenhout).
  • Bestellen doe je voor vrijdag 4 december!

Je stort het te betalen bedrag op het rekeningnummer: BE95 7330 5524 4358. Vermeld bij overschrijving de naam die je op het bestelformulier noteert. De bestelling is pas geldig na betaling.

Afhalen of leveren

Op zaterdag 12 december kan je jouw bestelling komen afhalen of thuis laten leveren. Je duidt de juiste optie aan op het bestelformulier.

Afhalen doe je in de Glazen Zaal (OCMW-gebouw: Dorpsstraat 9, Kampenhout):

  • tussen 11 en 13 uur,
  • tussen 16 en 18 uur.

Leveren is mogelijk tussen 11 en 13 uur.

Plaats snel je bestelling en steun ook in deze lastige tijden iedereen die het moeilijk heeft. De Stoempdag verloopt dit jaar lichtjes anders, maar wel volledig coronaproof. Om alles volgens de regels te laten verlopen, werken we samen met traiteur André Claessens. Laat het smaken!