Gemeente- en OCMW-dienstverlening op afspraak

Gepubliceerd op maandag 19 oktober 2020 14 u.
De gemeente- en OCMW-diensten werken momenteel uitsluitend op afspraak. Om in deze coronatijden alles vlot en veilig te laten verlopen, vragen we om hier rekening mee te houden en niet langs te komen als je geen afspraak hebt. Zonder afspraak moeten we jou de toegang tot onze gebouwen weigeren.

Een afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij één van onze diensten in het gemeentehuis, het OCMW of Villa Lucie? Dat is heel eenvoudig. We sommen kort even op waar je rekening mee moet houden.

 1. Je kan elke werkdag tussen 9 en 12 uur terecht bij onze diensten om een afspraak te maken. Ze zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar.
 2. Contacteer meteen de juiste dienst. Surf naar onderstaande pagina's voor de contactgegevens van:
 3. Wanneer je onze diensten telefonisch contacteert of een e-mail stuurt, vermeld dan jouw belangrijkste persoonsgegevens of die van de persoon waarvoor je een afspraak wil maken (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres). Zo kunnen we op een vlotte manier contact met jou opnemen.
 4. Vermeld ook steeds de reden van jouw afspraak. Op die manier kunnen we inschatten of je wel moet langskomen in onze gebouwen. Voor sommige zaken kunnen we jou verder helpen via bv. e-mail. Daarnaast kunnen we meteen inschatten hoe lang jouw eventuele bezoek zal duren en kunnen we ons optimaal voorbereiden om je snel en veilig verder te helpen.
 5. Wanneer we jouw aanvraag tot afspraak ontvangen, bekijkt de betrokken dienst wanneer ze de afspraak kan inplannen.
 6. Ten slotte bezorgen we jou een voorstel tot afspraak.

Neem ook eens een kijkje in het digitaal loket via www.kampenhout.be/e-loket. Hier kan je verschillende aanvragen digitaal indienen.

Kom je langs in onze gebouwen?

We vragen om steeds op tijd naar je afspraak te komen. Onze diensten werken met een strikte planning. Wanneer je te laat komt, lopen we vertraging op en moeten ook de mensen na jou wachten. Gezien de huidige evolutie van de panedemie willen we het aantal bezoekers in en om onze gebouwen zo beperkt mogelijk houden. Een vlotte en correcte afhandeling van onze afspraken is dus zeer belangrijk.

Respecteer ook de aangegeven regels:

 • ontsmet jouw handen met alcoholgel,
 • noteer jouw gegevens in de bezoekerslijst,
 • kom indien mogelijk alleen (er worden max. 2 personen tegelijk aan het loket toegelaten),
 • draag een mondmasker (verplicht),
 • voer alle betalingen elektronisch uit, cash betalen is niet mogelijk.

Contactgegevens voornaamste gemeente- en OCMW-diensten op afspraak: