10.000 stappen: in mei telt elke stap!

Gepubliceerd op donderdag 4 april 2024 8.50 u.
Van 1 tot 31 mei doet Kampenhout mee aan de grote Vlaamse stappenclash onder de noemer '10.000 stappen: elke stap telt!'. Onze gemeente neemt het dan op tegen 173 Vlaamse steden en gemeenten. We willen onze inwoners letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. Doe jij ook mee?

De eerste stappen zijn gezet

Er beweegt wat in onze gemeente. Heb je de stappensignalisaties al gezien? De beweegroute al uitgetest? Of al gebruikgemaakt van de nieuwe mobiele fietsrekken? We maken de boodschap ‘Elke stap telt!’ al enige tijd zichtbaar in het straatbeeld. Maar, nu is het tijd voor échte actie.

Stap Kampenhout naar de overwinning

Naast de leuke en sportieve activiteiten die onze lokale verenigingen doorheen het jaar organiseren – je vindt ze via www.kampenhout.be/events – strijdt Kampenhout ook mee in de grote Vlaamse stappenclash. Van 1 tot 31 mei 2024 nemen we het tegen andere steden en gemeenten op in een wedstrijd om zoveel mogelijk stappen te zetten.

Doe ook mee en help Kampenhout aan de overwinning! Registreer je stappen op www.10000stappen.be of in de app ‘10.000 stappen’ en sluit je aan bij de groep 'Kampenhout'. Zo maak je kans op mooie prijzen, zoals een waardebon van A.S. Adventure, Decathlon en Torfs of een Garmin activity tracker.

Je bent slechts 5 stappen verwijderd van deelname:

  • STAP 1: Registreer je gratis op www.10000stappen.be of download de app ‘10.000 stappen’.
  • STAP 2: Word lid van de groep van Kampenhout. Zo tellen de stappen die jij registreert automatisch mee voor de overwinning.
  • STAP 3: Tel je stappen met een klassieke stappenteller, activity tracker of smartphone-app.
  • STAP 4: Koppel je Google Fit, iHealth, Garmin of Fitbit aan de 10.000 stappen-app. Of geef (dagelijks) je gezette stappen handmatig in op de 10.000 stappen-website of app.
  • STAP 5: Beweeg, stap, wandel zoveel mogelijk. Volg de tussenstand live op www.10000stappen.be of in de app.

‘10.000 stappen: elke stap telt!’ is een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, Sport Vlaanderen, Agentschap Zorg en Gezondheid en de Vlaamse Logo’s.