Eigenaar van een onbebouwde bouwgrond? Laat van je horen!

Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 8.56 u.
Naast een project op eigen gemeentelijke grond zou het lokaal bestuur ook eigenaars van onbebouwde bouwgronden in Kampenhout de mogelijkheid willen bieden om hun grond ter beschikking te stellen aan jongeren uit onze gemeente. Lees meer daarover en vul onze (korte) bevraging in!

In veel gevallen is het momenteel niet mogelijk om (tijdelijk) een verplaatsbare woonunit als volwaardige woning te gebruiken. Denk je dat dat interessant kan zijn voor jouw eigendom, bijvoorbeeld omdat je onvoldoende budget hebt om een woning te bouwen, wegens de vorm van het perceel of om andere redenen? Laat dan van je horen en vul onze (korte) vragenlijst in.

Indien daar interesse voor bestaat, wil het lokaal bestuur die piste onderzoeken en eventueel een reglement opmaken om het gebruik van een verplaatsbare woonunit als volwaardige woning stedenbouwkundig mogelijk te maken.

Vul de bevraging ten laatste op 31 oktober 2023 in via de onderstaande knop.

Laat van je horen!

Heb je problemen om de bevraging online in te vullen? We voorzien papieren exemplaren aan onze onthalen in het gemeentehuis en het Godshuis en aan het woonloket. Op afspraak kan je de bevraging ook samen met de woonconsulent invullen. Stuur daarvoor een mail naar woonloket@kampenhout.be of bel naar het nummer 016 65 99 18. Let wel: de woonconsulent is afwezig tussen 11 september en 1 oktober.