Jongere zoekt betaalbare woning: vul onze bevraging in!

Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 8.56 u.
In 2021 kregen alle 18- tot 30-jarige inwoners een bevraging over betaalbaar wonen in de bus. Na lang onderzoek ziet het lokaal bestuur mogelijkheden in de gemeentelijke grond in de Van Dijcklaan. Ben je tussen 18 en 30 jaar en wil je graag in onze gemeente blijven wonen? Vul dan onze bevraging in!

Het project Van Dijcklaan houdt, in een notendop, in dat een firma er kleinschalige woonunits zou verhuren. Het lokaal bestuur wijst die vervolgens aan jonge inwoners met lokale binding toe. Het doel daarvan is om tegemoet te komen aan de vraag naar betaalbaar wonen.

Vul onze bevraging 'Jongere op zoek naar een eerste woning' in en laat weten wat jij van het project vindt! Dat kan tot en met 31 oktober 2023.

Vul de bevraging in

Dien je de bevraging voor 11 oktober in, dan ontvang je automatisch een voucher. Breng die voucher mee naar de woonbeurs op 11 oktober in Grimbergen en ontvang een leuke verrassing!

Heb je problemen om de bevraging online in te vullen? We voorzien papieren exemplaren aan onze onthalen in het gemeentehuis en het Godshuis en aan het woonloket. Op afspraak kan je de bevraging ook samen met de woonconsulent invullen. Stuur daarvoor een mail naar woonloket@kampenhout.be of bel naar het nummer 016 65 99 18. Let wel: de woonconsulent is afwezig tussen 11 september en 1 oktober.