Energieverbruik verlagen? Ga langs bij het Mobiel Energiehuis van 18 tot 29 september!

Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2023 8.44 u.
Wil je graag weten welke ingrepen je kan doen om je hoge energiefactuur te verlagen? Breng dan van 18 tot 29 september een bezoekje aan het Mobiel Energiehuis van 3Wplus. Je vindt het mobiel loket in Kampenhout-Centrum, rechtover het Godshuis.

Je kan zonder afspraak langskomen op:

  • maandag van 9 tot 12 uur;
  • dinsdag van 14 tot 18 uur (tijdens de dinsdagmarkt);
  • vrijdag van 12 tot 15 uur.

Spring binnen met al je vragen over o.a. energie besparen, isoleren, zonnepanelen, warmtepompen, premies, leningen en je energiecontract. De energiedeskundige van 3Wplus beantwoordt ze met plezier. Ook de thermografische luchtfoto van je dak kan je er bekijken. Die brengt in kaart hoe goed je dak geïsoleerd is.

Kan je niet langskomen? Geen probleem. Het hele jaar door staat de energiedeskundige van 3Wplus voor je klaar. Heb je concrete plannen voor energierenovaties of wil je graag weten hoe je je woning energiezuiniger kan maken? Dan kan je bij de energiedeskundige terecht voor een energieaudit en renovatiebegeleiding. Je krijgt daarbij hulp bij het zoeken naar aannemers, het aanvragen en vergelijken van offertes, het aanvragen van premies, ... De kostprijs voor een energieaudit bedraagt 50 euro; voor de renovatiebegeleiding is er geen meerprijs.

Algemene vragen of vragen over premies en leningen kan je altijd stellen via de chatbox van Energiehuis 3Wplus en het woonloket (woonloket@kampenhout.be). Voor het aanvragen van een energieaudit kan je mailen naar benoveren@3wplus.be.