Tournée Minérale: ga jij ook voor een maand zonder alcohol?

Gepubliceerd op donderdag 19 januari 2023 8.46 u.
Tournée Minérale blaast in februari 2023 zeven kaarsjes uit! De campagne van De Druglijn roept iedereen op om in februari, voor het eerst of opnieuw, een maand geen alcohol te drinken.

Doe mee en voel je (alcohol)vrij!

De focus van de campagne ligt dit jaar op je vrij voelen met Tournée Minérale: vrij van een kater met een verloren dag tot gevolg, vrij van sociale druk om te drinken en vrij om tijdens de rest van het jaar op een doordachte manier zelf te bepalen wanneer je wel of niet een glas drinkt.

Wie al eerder deelnam, heeft het waarschijnlijk wel ervaren: je hebt geen alcohol nodig om je te amuseren! Doe mee en ontdek de voordelen van een maand zonder. Ook de keuzevrijheid tijdens de maand zonder alcohol is verzekerd, dankzij het grote aanbod aan alcoholvrije dranken in de supermarkten én in de horeca.

Op je gezondheid!

Tournée Minérale helpt om bewuster stil te staan bij onze alcoholgewoonten. Een februari zonder alcohol is even warm en gezellig en uiteindelijk voel je je er beter bij. Heel wat Tournée Minérale-deelnemers ervaarden de afgelopen jaren meer energie, betere slaap en een algemeen frisser gevoel. Altijd welkom. En je werkt er nog mee aan je gezondheid ook!

Ga dus de uitdaging aan en drink in februari geen alcohol. Meer info vind je op www.tourneeminerale.be.