Bestel tijdig de jaarsticker 2023 voor je gft-container

Gepubliceerd op vrijdag 16 december 2022 8.51 u.
Vanaf nu kan je de nieuwe jaarsticker van 2023 voor de gft-container bestellen. Januari en februari zijn overgangsmaanden, vanaf 1 maart 2023 is de nieuwe sticker verplicht. Containers met alleen een sticker van 2022 worden vanaf dan niet meer geledigd. Vraag dus tijdig je sticker aan!

Je kan de sticker online bestellen en betalen via de website https://interza-sticker.mijncontainer.be. De betaling moet onmiddellijk gebeuren, dus hou zeker je bancontact-kaart of betaalapp bij de hand.

Je kan in één bestelling ook heel eenvoudig stickers aankopen voor andere adressen. Zo kan je ook familie, buren of vrienden helpen die minder goed met de computer overweg kunnen. Bpost bezorgt de sticker daarna bij je thuis in de brievenbus. Reken wel op 10 werkdagen tussen bestelling en levering.

Lukt het niet om de bestelling te plaatsen? Je kan ook langskomen in het hoofdkantoor in Zaventem (Hoogstraat 185, 1930 Zaventem): op dinsdag en donderdag tussen 13 en 15 uur helpen onze medewerkers je om de sticker aan te vragen. Vanaf maart kan dat alleen nog op donderdagnamiddag.