Vaccinatie start weer op in VC Kampenhout-Sas

Gepubliceerd op vrijdag 2 september 2022 13 u.
De herfst- en wintermaanden zijn stilaan in aantocht en die brengen traditioneel heropflakkeringen van corona met zich mee. Bescherm jezelf daarom met een herhalingsvaccin. Daarvoor kan je als inwoner van Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst vanaf 16 september opnieuw in VC Kampenhout-Sas terecht.

Na een kort zomerverblijf elders, verhuist de vaccinatie weer naar de vertrouwde omgeving van VC Kampenhout-Sas. Voor je prik zal je – in tegenstelling tot eerder – niet langer via de hoofdingang (recht tegenover de rotonde) passeren, maar wel via het achterste gedeelte van het gebouw, aan de kant van de Bosstraat. Voorts zijn er geen grote veranderingen, waardoor een bezoek vertrouwd zal aanvoelen.

In september komen eerst de prioriteitsgroepen aan de beurt. Het gaat concreet om zorgverleners, 65-plussers en immuungecompromitteerde personen vanaf 12 jaar. Vanaf oktober volgt de rest van de inwoners. In VC Kampenhout-Sas zullen zij de aangepaste vaccins van Pfizer toegediend krijgen, die zowel tegen het originele virus als tegen de nieuwe omikronvariant bescherming bieden.

Iedereen zal opnieuw een uitnodiging ontvangen per post en e-mail (indien gekend). Het is belangrijk om je toegewezen afspraak te bevestigen, het liefst digitaal, anders via het callcenter op het nummer 078 48 65 78. Bij eventuele vragen kan je ook steeds mailen naar vaccinatie@elzbravio.be.

Meer info over de (herfst)vaccinatie is beschikbaar op www.laatjevaccineren.be.