Mobiel Energiehuis opnieuw in Kampenhout vanaf 22 augustus

Gepubliceerd op maandag 1 augustus 2022 10.25 u.
Van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 2 september 2022 kan je weer in het Mobiel Energiehuis van 3Wplus terecht voor advies om jouw energiefactuur te verlagen. Kom zeker eens langs!

Het mobiel loket staat dan in Kampenhout-Centrum, tegenover het Godshuis (Dorpsstraat 9, 1910 Kampenhout) en is telkens geopend op:

  • maandag van 9 tot 12 uur;
  • dinsdag van 14 tot 18 uur (tijdens de markt);
  • vrijdag van 12 tot 15 uur.

Je hoeft geen afspraak te maken, spring gewoon binnen als je tijd hebt. De energiedeskundige van 3Wplus beantwoordt alle vragen over energiebesparing, isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, premies, leningen en nog veel meer. Of bekijk er de thermografische luchtfoto van je dak. Die brengt in kaart hoe goed je dak geïsoleerd is.

Geen nood als deze momenten jou niet passen, want voor specifieke vragen kan je het hele jaar door bij de energiedeskundige terecht. Heb je concrete plannen voor energierenovaties of wil je graag weten hoe je je woning energiezuiniger kan maken? Dan kan je ook een energieaudit aanvragen. De kostprijs daarvan bedraagt 50 euro (of 25 euro voor de beschermde doelgroep). De energiedeskundige screent daarbij je woning volledig en je krijgt een rapport met stappenplan van mogelijk te nemen maatregelen, de kostprijs ervan (inclusief premies) en de terugverdientijd.

Indien je graag bepaalde energiebesparende ingrepen wenst uit te voeren, dan kan je na de energieaudit ook verder renovatiebegeleiding krijgen. De energiedeskundige helpt onder meer met zoeken naar aannemers, het aanvragen en vergelijken van offertes, het aanvragen van premies, ... Voor die begeleiding hoef je niets extra te betalen.

Meer info: benoveren@3wplus.be. Algemene vragen of vragen over premies en leningen, kan je altijd stellen via de chatbox van Energiehuis 3Wplus en het woonloket van het lokaal bestuur.