Proefdag 'Muziek op maat' op 27 augustus

Gepubliceerd op maandag 25 juli 2022 9.08 u.
Kunstacademie Zaventem organiseert in Kampenhout muzieklessen op maat voor kinderen en jongeren met een beperking. Wil je graag kennismaken met het aanbod? Kom dan naar de proefdag op zaterdag 27 augustus 2022.

Wat is 'Muziek op maat'?

De muzieklessen van Muziek op maat staan open voor leerlingen vanaf 6 jaar (ook 18+) met specifieke onderwijsbehoeften die in het bezit zijn van een attest. De lessen gaan wekelijks door op woensdagnamiddag in de Cultuurberg en duren telkens een half uurtje. De leerlingen krijgen daarin een individueel en aangepast muziekprogramma. Genieten van en plezier beleven met muziek én vooral het verder ontwikkelen van de aanwezige talenten zijn de bouwstenen van de muziekles. Spelenderwijs ontdek je op eigen tempo de magie van muziek!

Klik hier voor meer info over lessen en attesten!

Kom naar de proefdag!

Op zaterdag 27 augustus organiseert Kunstacademie Zaventem een proefdag om vrijblijvend kennis te maken met het aanbod. De leerkracht, de ouder/verantwoordelijke en de toekomstige leerling bekijken dan samen de verlangens, ambities, mogelijkheden en interesses van de leerling. Een eerste muzikale ontmoeting is daarbij niet uitgesloten! Lukt deze ontmoetingsdag niet? Dan kan je ook in september nog een proefles inplannen.

De proefdag is gratis en gaat net als de lessen door in de Cultuurberg (Bergstraat 15, 1910 Kampenhout). Je bent welkom van 13 tot 17 uur. Vooraf inschrijven is verplicht via rosemarypevar@academiezaventem.be en kan tot en met vrijdag 26 augustus.