De bib in 't nieuw: feestelijk geopend op 14 juni

Gepubliceerd op dinsdag 14 juni 2022 16.59 u.
Na een sluiting van twee weken voor de overschakeling naar het nieuwe softwaresysteem WISE, opende onze bibliotheek op dinsdag 14 juni opnieuw haar deuren. Een feestelijke gelegenheid én uitgelezen moment voor bezoekers om met een hapje en drankje in de hand de nieuwigheden te komen ontdekken.

Van de tijdelijke sluiting maakten onze bibmedewerkers namelijk ook gebruik om de inrichting in een fris jasje te steken. Ben je benieuwd? Breng tijdens de openingsuren een bezoekje en kom in de ruime collectie snuisteren! Of vlei je neer in een van de gezellige leeshoekjes met een kopje koffie of thee.

Kon je dinsdag 14 juni niet bij de feestelijke heropening zijn? Geen zorgen, op zaterdag 18 juni 2022 krijg je opnieuw de kans om in ware feeststemming alle nieuwigheden te komen ontdekken! Die dag is de bib geopend van 10 tot 13 uur en kan je vanaf 11 uur van een hapje en drankje genieten.

Onze bibmedewerkers heten je van harte welkom!

Het volledige aanbod en een overzicht van alle veranderingen, zoals het aangepaste bibliotheekreglement, vind je op onze vernieuwde website: kampenhout.bibliotheek.be.