Organiseer deze zomer een evenement in de tuin van het kasteel van Bellinghen of Villa Lucie

Gepubliceerd op maandag 9 mei 2022 17.10 u.
Heb je zin om deze zomer een klein evenement te organiseren, bijvoorbeeld een zomerbar? Zoek je nog een leuke locatie? Dan hebben wij misschien wel de oplossing voor jou.

Om het ontmoeten en verbinden in Kampenhout-Centrum te stimuleren en na twee lastige coronajaren leven in de brouwerij te brengen, stelt het lokaal bestuur tijdens de hele zomerperiode, van 1 juli tot en met 31 augustus 2022, de tuinen van Villa Lucie en het kasteel Van Bellinghen open. Kampenhoutse verenigingen, privépersonen of ondernemingen die een publiek toegankelijk evenement willen organiseren, kunnen een aanvraag doen om deze locaties te gebruiken.

Het is belangrijk dat je daarbij een concreet plan van aanpak voorlegt. De locatie stellen wij ter beschikking, de (nuts)voorzieningen, verzekeringen, onderhoud, vergunningen (Sabam, geluidsoverlast, …) moet je zelf in orde brengen. Kampenhoutse verenigingen kunnen, zoals bepaald in het gemeentelijk uitleenreglement, wel gemeentelijk materiaal lenen.

Heb je interesse? Doe dan voor dinsdag 24 mei 2022 online een aanvraag bij het lokaal bestuur via https://app.eaglebe.com. Het college van burgemeester en schepenen zal vervolgens alle aanvragen individueel beoordelen.

Samen maken we er een spetterende zomer van!