Nagelnieuw onthaal gemeentehuis: onze K-ambassadeurs heten je welkom!

Gepubliceerd op maandag 3 oktober 2022 9 u.
Het college van burgemeester en schepenen huldigde het nieuwe onthaal, dat eerst een tweetal maanden proefdraaide, officieel in. Onder het motto ‘Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk’, werd het gemeentehuis van een moderne onthaalbalie voorzien.

Als inwoner van Kampenhout kan je daar vanaf maandag 3 oktober 2022 met al jouw vragen terecht. De onthaalbalie is beschikbaar zonder afspraak en vrij toegankelijk tijdens de openingsuren. Bij het binnenkomen vind je eenvoudig je weg naar het fris ogende en verwelkomende onthaal, waar je – onder meer – documenten kan afhalen, een afspraak bij een van de achterliggende teams kan maken, je voor zo’n afspraak kan aanmelden of bijvoorbeeld brochures kan kopen. Het onthaal zelf werkt dus niet op afspraak, terwijl onze themagerichte teams van deskundigen je uitsluitend mét afspraak ontvangen.

Om een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening voor alle Kampenhoutenaren
te garanderen, zet het lokaal bestuur alles op alles. De onthaalbalie is daarin
een onmisbare schakel, als centraal verwelkomings- en aanspreekpunt. Met een glimlach zorgen onze onthaalmedewerkers, oftewel ‘K-ambassadeurs’, voor een vlotte informatieverlening, ondersteuning of doorverwijzing, zowel ter plaatse als via e-mail (info@kampenhout.be) en telefoon. Het algemene telefoonnummer zit bovendien in een nieuw jasje: om het onthaal van het gemeentehuis te bereiken, mag je voortaan 016 65 99 99 intoetsen.

Openingsuren onthaalbalie gemeentehuis:

  • maandag: 9 tot 12 uur en 13 tot 16 uur;
  • dinsdag: 9 tot 12 uur, 13 tot 16 uur en 17 tot 20 uur;
  • woensdag: 9 tot 12 uur en 13 tot 16 uur;
  • donderdag: 9 tot 12 uur en 13 tot 16 uur;
  • vrijdag: 9 tot 12 uur.