Niet-gemeentelijke infrastructuur (parochiezalen)

U kan voor uw activiteiten (eetdagen, voorstellingen, repetities, ...) ook terecht in één van de parochiezalen in onze gemeente. Wenst u een afspraak te maken? Neem dan rechtstreeks contact op met de zaalverantwoordelijke.

Meer info over deze zalen:

Parchiecentrum PAX 

Het centrum staat open voor verenigingen en particulieren voor het organiseren van feesten, eetdagen, studiedagen, vergaderingen, repetities, enz.

De PAX beschikt over 3 zalen en 2 keukens:

  • een benedenzaal tot max. 50 personen, met keuken
  • een grote zaal tot 300 personen, met ruime keuken
  • een bovenzaal tot 30 personen

Adres: Brouwerijstraat 6, 1910 Kampenhout

Meer info: paxkampenhout.be

Park van Relst

Het Park van Relst bestaat uit twee zalen, een park en een speeltuin voor de kinderen. De missie van het Park van Relst bestaat uit het aanbieden van een comfortabele infrastructuur ten dienste van het lokale verenigingsleven.

Adres: Aarschotsebaan 128, 1910 Kampenhout

Meer info: www.parkvanrelst.be

Parochiezaal Nederokkerzeel 

Parochiezaal Nederokkerzeel verhuurt een grote zaal, een keuken of een kleine zaal.

De grote zaal is een polyvalente zaal met een houten podium. In de zaal heeft u een volledig uitgeruste toog ter beschikking. De zaal heeft een capaciteit van 120 personen (aan tafels gezeten) en 250 personen (staand).

De keuken kan mee gehuurd worden en is uitgerust met een grote frigo en diepvriezer, gasvuren en een grote friteuse. Eveneens ter beschikking: een industriële vaatwasser en een combi-oven (bakken en stomen/7 GN platen). Alle keukenmateriaal zoals borden, soepkommetjes, bestekken, pannen en potten, … zijn beschikbaar.

De kleine zaal bevindt zich achter de keuken en naast het podium. Het is een aangenaam zaaltje, bruikbaar voor vergaderingen en kleinere feesten tot 40 personen.

Adres: Bogaertstraat 2, 1910 Nederokkerzeel

Meer info: parochiezaalnederokkerzeel.wordpress.com

Deel deze pagina