UPDATE Mondmaskers 26/05: Tweede bedeling mondmaskers

Gepubliceerd op dinsdag 26 mei 2020 13.21 u.
Vorige week werd een eerste levering mondmaskers verdeeld onder onze inwoners. Ondertussen hebben we een tweede levering ontvangen. Onze medewerkers hebben vandaag pakketjes samengesteld. Vrijwilligers zullen deze vanavond of morgen in de voormiddag komen ophalen en verdelen.

Zoals eerder gecommuniceerd verloopt de verdeling in verschillende fases. We begonnen vorige week aan de grens met Steenokkerzeel in Berg en werken zo verder via Nederokkerzeel, Kampenhout en Relst tot Buken. Alle inwoners die tijdens de eerste bedeling geen mondmasker kregen, zullen er de komende dagen dus ééntje ontvangen.

Je hoeft daarvoor niet thuis te blijven. Wij leveren bij elk adres een omslag in de brievenbus met daarin één gratis stoffen, herbruikbaar mondmasker per gezinslid dat aan alle kwaliteitsvereisten van FOD Volksgezondheid voldoet en een handleiding hoe dit te gebruiken.

Het bestuur koos ervoor om iedereen twee mondmaskers te bezorgen. Op een later ogenblik zal elke inwoner dus ook nog een tweede herbruikbaar mondmasker in de brievenbus ontvangen.

We danken ook alle medewerkers en vrijwilligers die pakketjes maakten en de mondmaskers verdeelden. Zonder jullie inzet was dit niet mogelijk!

Heb je vragen? Stel ze via corona@kampenhout.be.