Deel je ervaringen in ons Mantelzorgcafé op 21 september en 8 december

Gepubliceerd op woensdag 7 september 2022 12.38 u.
Samen met Samana willen we de mantelzorgers in Kampenhout graag samenbrengen in ons Mantelzorgcafé op woensdag 21 september en donderdag 8 december 2022. Wil jij je verhaal eens kunnen delen en andere mantelzorgers ontmoeten? Kom dan zeker eens langs. We organiseren ook een interessante infosessie.

Infosessie 'Wegwijs in mantelzorg' • 21 september

We schetsen waar mantelzorgers en de personen voor wie ze zorgen terechtkunnen met al hun vragen over onder andere zorg, opvang en begeleiding.

Daarnaast geven we duiding bij wat een gemeentelijke mantelzorgpremie juist is en wat het statuut van mantelzorger betekent. We kunnen tijdens de infosessie geen antwoord geven op individuele vragen, maar wel de juiste richting tonen zodat je weet waar je als mantelzorger terechtkan.

De deelname aan deze infosessie is gratis, maar we vragen wel om op voorhand in te schrijven via welzijn@kampenhout.be.

Praktisch

  • Wanneer: woensdag 21 september en donderdag 8 december 2022 om 19.30 uur
  • Waar: cultuur- en beleefcentrum De Krop (Dorpsstraat 9b, 1910 Kampenhout)
  • Prijs: gratis
  • Vooraf inschrijven is alleen verplicht als je de infosessie op 21 september wil bijwonen. Als je gewoon wil langskomen in ons café is dat niet nodig.

Breng zeker eens een bezoekje aan ons Mantelzorgcafé voor een gezellige babbel. Het is dé ontmoetingsplaats voor mantelzorgers. We hopen dat je erbij kan zijn!