Mantelzorgcafé

Bied je vrijwillig en op regelmatige basis zorg aan iemand die wegens ziekte, handicap of ouderdom ondersteuning nodig heeft? Heb je een affectieve band met de persoon voor wie je zorgt, bijvoorbeeld je partner, ouder, kind, vriend of buur? Dan ben je mantelzorger!

Lokaal bestuur Kampenhout heeft veel waardering voor het werk van mantelzorgers, want dankzij intensieve thuisverzorging kan een zorgbehoevende langer in zijn of haar vertrouwde omgeving blijven. Het lokaal bestuur wil de mantelzorgers in Kampenhout dan ook graag op regelmatige tijdstippen samenbrengen en ondersteunen.

Wil je je verhaal kwijt, andere mantelzorgers ontmoeten of ervaringen uitwisselen? Het Mantelzorgcafé is dé ontmoetingsplaats voor mantelzorgers.

Mantelzorgcafé op 4 maart

Om mantelzorgers te ontlasten en de zelfredzaamheid van zorgbehoevenden te ondersteunen kan je een beroep doen op de dienst Gezinszorg. Daarvoor werkt het lokaal bestuur samen met de Welzijnskoepel West-Brabant. De verantwoordelijke voor gezinszorg in Kampenhout licht de mogelijkheden toe en beantwoordt al je vragen.

Praktisch

  • Wanneer: maandag 4 maart 2024
  • Tijdstip: 19.30 uur
  • Waar: De Krop (Dorpsstraat 9b, 1910 Kampenhout)
  • Prijs: gratis

Schrijf je in voor het mantelzorgcafé

Ook niet-geregistreerde mantelzorgers zijn meer dan welkom. We hopen dat je erbij kan zijn!

Voor meer info kan je contact opnemen via welzijn@kampenhout.be of 016 65 99 20.

Deel deze pagina