Mantelzorgcafé

Bied je vrijwillig en op regelmatige basis zorg aan iemand die wegens ziekte, handicap of ouderdom ondersteuning nodig heeft? Heb je een affectieve band met de persoon voor wie je zorgt, bijvoorbeeld je partner, ouder, kind, vriend of buur? Dan ben je mantelzorger!

Lokaal bestuur Kampenhout heeft veel waardering voor het werk van mantelzorgers, want dankzij intensieve thuisverzorging kan een zorgbehoevende langer in zijn of haar vertrouwde omgeving blijven. Het lokaal bestuur wil de mantelzorgers in Kampenhout dan ook graag samenbrengen en ondersteunen.

Wil je je verhaal kwijt, andere mantelzorgers ontmoeten of ervaringen uitwisselen? Het Mantelzorgcafé is dé ontmoetingsplaats voor mantelzorgers.

Maandag 27 februari: toneelvoorstelling 'Geluk op grootmoeders wijze'

De senioren van de Letterhoutemse Toneelgroep spelen een toneelstuk over geluk: op luchtige wijze gaan enkele vrienden samen op zoek naar groot en klein geluk. In een eenvoudige setting gebracht, maar o zo uit het leven gegrepen: herkenbaar voor iedereen!

Na de voorstelling heb je de mogelijkheid om gezellig na te praten tijdens het Mantelzorgcafé.

Toegang is gratis, maar we vragen om je plekje vooraf te reserveren:

Reserveer nu!

Voor meer info kan je contact opnemen via welzijn@kampenhout.be of 016 65 99 20.

Praktisch

  • Wanneer: maandag 27 februari 2023 om 19.30 uur
  • Waar: cultuur- en beleefcentrum De Krop (Dorpsstraat 9b, 1910 Kampenhout)
  • Prijs: gratis
  • Vooraf inschrijven is verplicht voor de toneelvoorstelling.

Breng zeker eens een bezoekje aan ons Mantelzorgcafé voor een gezellige babbel. Ook niet-geregistreerde mantelzorgers zijn meer dan welkom. We hopen dat je erbij kan zijn!

Deel deze pagina