Maand van de Markt: mooie prijzen en een leuke paasactie

Gepubliceerd op vrijdag 22 maart 2024 10.15 u.
April is Maand van de Markt! Dan zetten we onze markt en marktkramers extra in de kijker. Zij heten je elke dinsdag van 14 tot 18 uur van harte welkom op het Gemeenteplein in Kampenhout-Centrum.

Deze maand kan je een bezoekje brengen op 2, 9, 16, 23 en 30 april. En er is meer, want tijdens de Maand van de Markt maak je kans op prachtige prijzen! Zo verloten we Kampenhoutbonnen én cadeaubonnen van Kampenhoutse marktkramers.

Bij elke aankoop die je doet, ontvang je een deelnameformulier. De unieke code op jouw formulier kan je via www.maandvandemarkt.be ingeven of je deponeert jouw ingevulde formulier in de beschikbare wedstrijddoos op de markt. Na afloop van de Maand van de Markt loten we uit alle deelnemers de gelukkige winnaars. Hoe meer aankopen, hoe meer kans op winst!

De Maand van de Markt is een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant, de Vlaamse Federatie Ambulante Handel, Straffe Streek en de Korte Keten.

Paasactie

Tijdens de paasvakantie (markt op dinsdag 2 en 9 april) organiseren we een leuke paaszoektocht voor kinderen tot 12 jaar. De jonge enthousiastelingen die op (een van) die momenten tussen de marktkramen op speurtocht gaan, mogen nadien een cadeautje afhalen aan de infostand op de markt. Daar zullen ook de deelnameformulieren beschikbaar zijn.

Op 2 en 9 april zal bovendien niemand minder dan de paashaas op de markt rondhuppelen. En die brengt natuurlijk lekkere paaseitjes mee!