Inspirerende lezing door Stef 'Wolf' Wolput op 27 september

Gepubliceerd op vrijdag 2 september 2022 9.13 u.
Dorpsgenoot Stef ‘Wolf’ Wolput raakte in 2012 verlamd aan zijn onderbeen, maar slaagde er op de recente Invictus Games in om maar liefst drie atletiekmedailles binnen te rijven. Benieuwd naar zijn inspirerende verhaal? Reserveer dan snel een zitje voor zijn lezing op dinsdag 27 september 2022.

Je zag Wolf wellicht al eens door ons dorp lopen of fietsen, of je las over hem in de eerdere editie van Hier magazine. Ooit droomde hij van bergen beklimmen en duathlons winnen, maar toen werd hij ziek. Zijn onderbeen raakte verlamd en er volgde een groot zwart gat. Een dokter, een kinesist, zijn familie en heel veel trainingsuren hielpen hem erdoor.

Ondanks de tegenslagen stond hij in 2017 op 8.519 meter en in 2019 klom hij nog eens 8.163 meter hoog. Daarna volgden een bronzen medaille op het WK Tijdrijden voor Militairen en drie atletiekmedailles op de Invictus Games. Met een dikke knuffel van Prins Harry erbovenop. Benieuwd hoe dat allemaal liep? En wat er nog komt?

Wolf neemt je mee in dit boeiende verhaal over vallen en opstaan met uniek video- en fotomateriaal in De Krop op 27 september. De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar Shangrila Home, een opvanghuis voor straatkinderen in Kathmandu (Nepal).

  • Waar: theaterzaal De Krop (Dorpsstraat 9b)
  • Tijdstip: 20 uur
  • Prijs: 5 euro
  • Tickets bestel je HIER