Kyotomobiel ook in 2019 in Kampenhout

Gepubliceerd op donderdag 20 december 2018 11.20 u.
De Kyotomobiel van 3Wplus staat na Nieuwjaar opnieuw in Kampenhout en dit gedurende zes weken. Hier kan je gratis advies inwinnen over energie besparen. De Kyotomobiel houdt telkens twee weken halt in de wijken Relst, Ter Bronnen en Rood Klooster.

Een energiedeskundige staat klaar om gratis al jouw vragen over energie besparen, isoleren en alternatieve energie te beantwoorden. Voor slechts 40 euro voert die deskundige een energieaudit van jouw woning uit, gevolgd door een rapport met advies op maat en een concreet stappenplan. Om energie-investeringen betaalbaar te houden, geven we alle informatie over onder meer premies, de voordelige Vlaamse energielening en de groepsaankopen.

Dankzij de Kyotomobiel kan je besparen op energieverbruik, wat in tijden van stijgende energieprijzen van niet te onderschatten belang is. Als je minder energie verbruikt, stoot je minder CO2 uit, wat goed is voor het milieu. Daarnaast zorgen energie-investeringen voor een beter wooncomfort door minder warmteverlies, tocht en condensatie.

Waar staat de Kyotomobiel?

  • van 7 tot 18 januari in de wijk Relst op de parking voor de Sint-Jozefkerk
  • van 21 januari tot 1 februari in de wijk Ter Bronnen in de Van Bellinghenlaan
  • van 4 tot 15 februari in de wijk Rood Klooster in de Rood-Kloosterlaan

Openingsuren:

  • dinsdag van 14 tot 17 uur
  • woensdag van 12 tot 15.30 uur
  • donderdag van 15.30 tot 19 uur

Contact: kyotoindewijk@3wplus.be of 0488 55 98 55