Uitstel nieuwe gft-sticker tot 27 maart

Gepubliceerd op donderdag 18 februari 2021 14.04 u.
Interza meldt dat er tot en met 27 maart geen controles zullen gebeuren op de gft-stickers. Dit omdat het soms tot 2,5 week duurt vooraleer je jouw bestelde sticker in de bus krijgt. Zelfs zonder sticker zal een container dus tot en met 27 maart nog worden leeggemaakt. Daarna niet meer.

Er wordt wel gevraagd om geduld te oefenen nadat je jouw sticker online bestelde en pas contact op te nemen met Interza als de sticker 18 dagen na betaling nog niet is toegekomen.

Bestel je sticker online

De nieuwe sticker voor jouw gft-container koop je vanaf dit jaar online. Interza werkt vanaf nu met een gepersonaliseerde sticker met het adres van de gft-container erop gedrukt. Door de coronamaatregelen kan je geen gebruik maken van de automaten. Een sticker bestel je alleen nog online.

Hoe bestel je een sticker?

  • Surf naar: https://interza-sticker.mijncontainer.be.
  • Registreer je met het adres waar de container staat. In dit eerste jaar kies je in het menu voor ‘nieuwe container’.
  • Je betaalt met de betaalapp, via internetbankieren of via overschrijving.
  • De sticker krijg je per post toegestuurd. Elke maandag worden de bestelde stickers geproduceerd en verstuurd.
  • Wil je een sticker bestellen voor verschillende adressen, bv. voor iemand zonder e-mailadres? Dan werk je best via ‘aankoop zonder registratie’.

Ben je niet zo vertrouwd met online bestellingen?

  • Vraag aan een familielid of buur om een sticker te bestellen. Zij doen dan een bestelling zonder registratie met jouw adres. Je betaalt via overschrijving.
  • Je kan ook langskomen op het kantoor van Interza (Hoogstraat 185, Zaventem) op maandag tussen 10 en 12 uur.
  • Je schrijft het juiste bedrag over op het rekeningnummer van Interza (BE24 0910 1975 9838). Je vermeldt in de mededeling ‘gft-sticker’ en jouw volledig adres (straat, huisnummer, gemeente). Opgelet: deze bestelwijze kan meerdere weken in beslag nemen.

Het jaar nadien krijg je een herinnering per mail wanneer het tijd is om een nieuwe sticker te kopen. Je kan ook gemakkelijk een duplicaat aanvragen.

Meer info: info@interza.be of 02 721 07 31